Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/globalegymnasier.dk/korruption/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364
Filmene | Korruption
Filmene

5 dokumentarfilm

om korruption i udviklingslande. Filmene er optaget i Ghana og viser konkrete eksempler pĂĄ korruption i samfundet og de negative konsekvenser for samfundsudviklingen.

front_5

Hvorfor stopper
det ikke?

Uligheden vokser og væksten i samfundet bremses, når en stor del af landets ressourcer går til korruption, Men hvorfor det er så svært at stoppe korruption i et udviklingsland?

front_3

Når græsrødder sætter ind mod korruption

Ghana Integrity Initiative er Transparency Internationals samarbejdspartner i Ghana. Organisationen oplyser, overvĂĄger og rĂĄdgiver om korruption.

front_2

Korruption i skolesystemet

Uddannelse er en forudsætning for at få et godt job og kunne forsørge sig selv. Det giver grobund for korruption på alle niveauer fra grundskolen til universitet.

front_1

Hverdagsliv i Ghana

Almindelige ghanesere fortæller om deres møde med hverdagskorruption: Fra den lille korruption i morgentrafikken til den store korruption i politik under valgkamp.

front_4

SĂĄdan siger vi nej!

Hvordan kan danske virksomheder i lande med udbredt korruption beskytte sig? Hvad skal man være opmærksom på og hvordan siger man nej til korruption?

workshops

Lær mere om korruption med vores rollespil.